fbpx

Curs Online Bujor GIGANT

0(0)

Curs Online Bujor GIGANT

Descriere

Cui nu-i plac bujorii? Frumoși, parfumați, extrem de versatili și foarte ușor de inclus în aranjamente deosebite, bujorii sunt flori pe care le vrem veșnice. Acum le putem avea, dacă le confecționăm din hârtie creponată.

Ți-am pregătit un curs extrem de complex în tehnici și informații, în care vei învăța pas cu pas cum să creezi un bujor gigant din hârtie creponată.

Înarmează-te cu multă răbdare și dorință de a învăța lucruri noi. Îți garantez că o să merite cu siguranță!

Care este stilul meu de predare?

Ador să predau și sunt aici pentru a vă ghida prin toate elementele de bază. Cu toate acestea, mă văd ca un instructor „relaxat”, pentru că vreau să simți că lucrezi cu un prieten! Nu sunt o adeptă al regulilor și vreau să te încurajez să fi creativ și să experimentezi singur. Îți voi oferi sugestii despre cum să modifici designul. Așa că te rog să nu îți faceți griji dacă nu urmezi instrucțiunile ” ca la carte” . Este posibil ca floarea ta să nu arate exact ca a mea în cele din urmă, dar asta este exact frumusețea florilor de hârtie – trebuie să-ți pui propria amprentă pe creațiile tale realizate manual! *

Furnizezi șabloane și instrucțiuni ?

Toate cursurile mele plătite vin cu șablon în format PDF și unele cu foaie de instrucțiuni PDF care rezumă toți pașii cheie din videoclipuri. Acestea pot fi descărcate și tipărite pentru referință.

Cum îngrijesc florile din hârtie creponată?

Dacă este posibil, te rog să păstrezi florile de hârtie creponată departe de umezeală, de lumina directă a soarelui sau de orice iluminare interioară dură … până la urmă este hârtie! Decolorarea este destul de normală mai ales pentru nuanțele mai închise. S-ar putea să te gândești să achiziționezi și un spray de protecție UV dacă dorești să încetinești decolorarea (deși nuanțele decolorate au o senzație frumoasă de epocă)

Subiecte pentru acest curs

11Lecții1h 32m 55s

Necesar materiale si unelte

Necesar materiale
Prezentarea materialelor si a uneltelor folosite si cum ne organizam sa taiem eficient hartia.00:06:28
Sabloane- idei stilizare

Instructiuni detaliate constructie bujor gigant

Despre baza

Curs Online Bujor Gigant din Hartie
lei119.00

Etichete