fbpx

Curs Online Bujor pufos

0(0)

Curs Online Bujor pufos

Descriere

Bujorul este o floare cu totul specială pentru mine. Îmi face inima să zâmbească. Au un ciclu scurt de înflorire care începe la sfârșitul primăverii și se termină la începutul verii, așa că trebuie să-i apreciem cu adevărat în acest sezon trecător!

Acest bujor dublu este remarcabil, plin și pufos, arată incredibil, expus singur sau într-un buchet. Bujorii sunt un element de bază și pentru un motiv bun. Sunt versatile, tactile și pline de detalii. Acesta este un “obligatoriu” pentru portofoliul dvs. de flori de hârtie.

Instructiuni detaliate

Acest curs oferă detalii cuprinzătoare cu privire la modul de colorare a hârtiei, modelarea petalelor și plasarea petalelor pentru a obține o formă realistă și plină de volum a acestei frumuseți. Reversul florii este la fel de detaliat. Instrucțiunile de finisare a sepalelor și frunzelor florii sunt furnizate, asigurându-vă că floarea dvs. arată la fel de bine pe partea inferioară, precum pe cea superioară.

Care este stilul meu de predare?

Ador să predau și sunt aici pentru a vă ghida prin toate elementele de bază. Cu toate acestea, mă văd ca un instructor „relaxat”, pentru că vreau să simți că lucrezi cu un prieten! Nu sunt o adeptă al regulilor și vreau să te încurajez să fi creativ și să experimentezi singur. Îți voi oferi sugestii despre cum să modifici designul, așa că te rog să nu îți faceți griji dacă nu urmezi instrucțiunile ” ca la carte” . Este posibil ca floarea ta să nu arate exact ca a mea în cele din urmă, dar asta este exact frumusețea florilor de hârtie – trebuie să-ți pui propria amprentă pe creațiile tale realizate manual! *

Furnizezi șabloane și instrucțiuni ?

Toate cursurile mele plătite vin cu șablon în format PDF și unele cu foaie de instrucțiuni PDF care rezumă toți pașii cheie din videoclipuri. Acestea pot fi descărcate și tipărite pentru referință.

Cum îngrijesc florile din hârtie creponată?

Dacă este posibil, te rog să păstrezi florile de hârtie creponată departe de umezeală, de lumina directă a soarelui sau de orice iluminare interioară dură … până la urmă este hârtie! Decolorarea este destul de normală mai ales pentru nuanțele mai închise. S-ar putea să te gândești să achiziționezi și un spray de protecție UV dacă dorești să încetinești decolorarea (deși nuanțele decolorate au o senzație frumoasă de epocă)

Dacă vrei să iți completezi buchetele si aranjamentele cu frunze vezi CURSUL

Majoritatea materialelor necesare confecționării florilor de hârtie le găsești in Magazinul creatorilor de flori din hârtie

Subiecte pentru acest curs

15Lecții1h 43m 27s

Necesar materiale si unelte

Ustensile
Explicatie sumara constructie si asamblare bujor
Prezentare materiale necesare00:03:10
Fisiere -instructiuni si sablon

Constructie bujor pas cu pas

Actualizare mijloc si tip hartie

Curs Online Bujor pufos din hartie
lei54.00

Etichete