fbpx

Curs Online Ranunculus Butterfly

0(0)

Curs Online Ranunculus Butterfly

Descriere

În cadrul acestui curs vei învăta pas cu pas prin tehnici simple și atent explicate, cum să creezi Ranunculus Butterfly din hartie creponata. Cu detalii izbitoare, culori variate și o textură tridimensională remarcabilă, floarea Ranunculus Butterfly, realizată din hârtie creponată, este perfectă pentru a-ți perfecționa abilitățile de creator și pentru a-ți stimula imaginația.

În cadrul acestui curs, vei învăța pas cu pas prin tehnici simple dar concise și atent explicate, cum să creezi singur o floare de Ranunculus Butterfly. Vei face hârtia să prindă aripi de fluture și să zboare pe tărâmurile ascunse ale creativității.

În plus vei primi încă o tehnică de realizare a acestei îndrăgite flori. O descoperi la Bonus… PSSS… mai multe nu spun , te las să descoperi !!

Care este stilul meu de predare?

Ador să predau și sunt aici pentru a vă ghida prin toate elementele de bază. Cu toate acestea, mă văd ca un instructor „relaxat”, pentru că vreau să simți că lucrezi cu un prieten! Nu sunt o adeptă al regulilor și vreau să te încurajez să fi creativ și să experimentezi singur. Îți voi oferi sugestii despre cum să modifici designul. Așa că te rog să nu îți faceți griji dacă nu urmezi instrucțiunile ” ca la carte” . Este posibil ca floarea ta să nu arate exact ca a mea în cele din urmă, dar asta este exact frumusețea florilor de hârtie – trebuie să-ți pui propria amprentă pe creațiile tale realizate manual! *

Furnizezi șabloane și instrucțiuni ?

Toate cursurile mele plătite vin cu șablon în format PDF și unele cu foaie de instrucțiuni PDF care rezumă toți pașii cheie din videoclipuri. Acestea pot fi descărcate și tipărite pentru referință.

Cum îngrijesc florile din hârtie creponată?

Dacă este posibil, te rog să păstrezi florile de hârtie creponată departe de umezeală, de lumina directă a soarelui sau de orice iluminare interioară dură … până la urmă este hârtie! Decolorarea este destul de normală mai ales pentru nuanțele mai închise. S-ar putea să te gândești să achiziționezi și un spray de protecție UV dacă dorești să încetinești decolorarea (deși nuanțele decolorate au o senzație frumoasă de epocă)

Dacă vrei să iți completezi buchetele si aranjamentele cu frunze vezi CURSUL

Majoritatea materialelor necesare confecționării florilor de hârtie le găsești in Magazinul creatorilor de flori din hârtie

Subiecte pentru acest curs

6Lecții1h 18m 25s

Necesar materiale si unelte

Necesar. sablon
Prezentare materiale necesare00:02:39

Constructie Ranunculus butterfly

Bonus

flori de hartie papetalia
lei60.00