fbpx

Curs Online Trandafir luxuriant

0(0)

Curs Online Trandafir luxuriant

Descriere

Superbii trandafirii de grădină pot fi realizați în orice culoare din hârtie creponată.
Urmând acest curs veti obține un trandafir frumos și organic din hârtie creponată. Trandafirul este extrem de ușor de inclus în aranjamente variate.

Acest curs oferă detalii cuprinzătoare despre cum să vă colorați hârtia, să modelați petalele și să plasați petalele pentru a obține un trandafir uimitor, cu caracter și personalitate. Sunt furnizate instrucțiuni despre finisarea compactă și îngrijită a florii.

Trandafirii sunt o floare clasică și atemporală căutată pentru aranjamente, buchete și evenimente speciale. Deci, indiferent dacă sunteți un artist experimentat in flori de hârtie sau un pasionat care caută să facă flori pentru un eveniment sau cadouri viitoare, concentrați-vă pe rezultate cu acest curs. Veți fi uimiți de trandafirul superb, creat de mâinile voastre.

Care este stilul meu de predare?

Ador să predau și sunt aici pentru a vă ghida prin toate elementele de bază. Cu toate acestea, mă văd ca un instructor „relaxat”, pentru că vreau să simți că lucrezi cu un prieten! Nu sunt o adeptă al regulilor și vreau să te încurajez să fi creativ și să experimentezi singur. Îți voi oferi sugestii despre cum să modifici designul, așa că te rog să nu îți faceți griji dacă nu urmezi instrucțiunile ” ca la carte” . Este posibil ca floarea ta să nu arate exact ca a mea în cele din urmă, dar asta este exact frumusețea florilor de hârtie – trebuie să-ți pui propria amprentă pe creațiile tale realizate manual! *

Furnizezi șabloane și instrucțiuni ?

Toate cursurile mele plătite vin cu șablon în format PDF și unele cu foaie de instrucțiuni PDF care rezumă toți pașii cheie din videoclipuri. Acestea pot fi descărcate și tipărite pentru referință.

Cum îngrijesc florile din hârtie creponată?

Dacă este posibil, te rog să păstrezi florile de hârtie creponată departe de umezeală, de lumina directă a soarelui sau de orice iluminare interioară dură … până la urmă este hârtie! Decolorarea este destul de normală mai ales pentru nuanțele mai închise. S-ar putea să te gândești să achiziționezi și un spray de protecție UV dacă dorești să încetinești decolorarea (deși nuanțele decolorate au o senzație frumoasă de epocă)

Dacă vrei să iți completezi buchetele si aranjamentele cu frunze vezi CURSUL

Majoritatea materialelor necesare confecționării florilor de hârtie le găsești in Magazinul creatorilor de flori din hârtie

Subiecte pentru acest curs

11Lecții1h 13m 20s

Necesar materiale si unelte

Necesar materiale
Instructiuni sumare – sabloane
Necesar -video00:03:17

Instructiuni pas cu pas

Bonus

Curs Online Trandafir luxuriant din Hartie
lei51.00