fbpx

Tutorial Rose Fairy boboc si miniroza

0(0)

Tutorial Rose Fairy boboc si miniroza

Descriere

curs flori hartie trandafiri
curs flori hartie trandafiri

Învață pas cu pas in acest tutorial online cum să creezi Rose Fairy boboci si miniroza din hârtie creponata. Ei vor transmite mesajul perfect ! Bobocul trandafirului rosu semnifica admiratia puritatii si frumusetii celui care-l primeste.

Trandafirul rosu inflorit, vibrant, transmite dragostea pasionala si este cea mai gingasa modalitate de a spune – te iubesc!   Ca un simbol al iubirii eterne si romantice, e perfect pentru a-l trimite cuiva pe care il iubesti de trei zile sau de 30 de ani. Este la fel de eficient pentru o iubire noua cat si pentru o lunga si durabila poveste de dragoste.

In vremurile de demult trandafirul rosu a fost adesea folosit ca un simbol al puterii, curajului si vitejiei . In povestile inimii, trandafirul rosu este totdeauna mesagerul perfect. Urmarind acest tutorial online poti sa creezi cu aceasta miniroza din hârtie creponata un buchet pentru daruit sau doar pentru inima si placerea ta .

Majoritatea materialelor necesare confecționării florilor de hârtie le găsești in Magazinul creatorilor de flori din hârtie

Subiecte pentru acest curs

5 Lecții59m 08s

Tutoriale boboc si miniroze

Necesar materiale si cum taiem hartia00:16:21
Cum realizam bobocul00:19:01
Cum realizam Miniroza00:21:05

Necesar materiale si unelte

Despre hartie floristica

Minirosa din hartie creponata tutorial online
lei48.00

Etichete