fbpx

Tutoriale frunze doublette si frunze din hârtie filtru

0(0)

Tutoriale frunze doublette si frunze din hârtie filtru

Descriere

Învață pas cu pas in acest curs online cum să creezi frunze din hârtie doublette. si frunze din hârtie de filtru, pentru a completa perfect orice aranjament!

Frunzele sunt o piesă extrem de importantă în orice aranjament. Ți-am pregătit acest curs online extrem de practic, menit să te învețe cum să creezi frunze din hârtie doublette în mod rapid, simplu și corect.

Alegeți să vă puneți in valoare florile !!! Alocați timp și efort pentru a crea o crenguță de frunze remarcabilă. Aceasta va face ca piesa finalizată să arate 100% complectă si naturală.

Crearea unei tulpini frumoase de frunze poate uneori să dureze la fel de mult timp ca florile în sine, dar acestea sunt esențiale pentru ca proiectul final să vă încânte. Cea mai bună parte este că tehnicile acestui curs pot fi aplicate tuturor proiectelor dvs. de buchete si aranjamente.

Care este stilul meu de predare?

Ador să predau și sunt aici pentru a vă ghida prin toate elementele de bază. Cu toate acestea, mă văd ca un instructor „relaxat”, pentru că vreau să simți că lucrezi cu un prieten! Nu sunt o adeptă al regulilor și vreau să te încurajez să fi creativ și să experimentezi singur. Îți voi oferi sugestii despre cum să modifici designul. Așa că te rog să nu îți faceți griji dacă nu urmezi instrucțiunile ” ca la carte” . Este posibil ca floarea ta să nu arate exact ca a mea în cele din urmă, dar asta este exact frumusețea florilor de hârtie – trebuie să-ți pui propria amprentă pe creațiile tale realizate manual! *

Furnizezi șabloane și instrucțiuni ?

Toate cursurile mele plătite vin cu șablon în format PDF și unele cu foaie de instrucțiuni PDF care rezumă toți pașii cheie din videoclipuri. Acestea pot fi descărcate și tipărite pentru referință.

Cum îngrijesc florile din hârtie creponată?

Dacă este posibil, te rog să păstrezi florile de hârtie creponată departe de umezeală, de lumina directă a soarelui sau de orice iluminare interioară dură … până la urmă este hârtie! Decolorarea este destul de normală mai ales pentru nuanțele mai închise. S-ar putea să te gândești să achiziționezi și un spray de protecție UV dacă dorești să încetinești decolorarea (deși nuanțele decolorate au o senzație frumoasă de epocă)

Majoritatea materialelor necesare confecționării florilor de hârtie le găsești in Magazinul creatorilor de flori din hârtie

Subiecte pentru acest curs

2Lecții59m 08s

Tutoriale frunze

Frunze din hartie dublette00:28:15
Frunze din hartie de filtru00:24:53
flori din hartie creponata aspect natural
lei30.00