fbpx

Cum cumpăr?

Intrucat ne dorim ca experienta dvs pe acest site, participand la cursurile noastre, sa fie una cat se poate de pozitiva si sa va oferim servicii de calitate inalta, va arat mai jos cum puteti comanda pe site, cum va puteti inregistra si ce setari aveti la dispozitie in contul aferent emailului dumneavoastra.

Pentru a va inregistra dati click pe sectiunea Inregistrare cursant din meniul superior

Pasul 1 – Inregistrare (cursant)

Inregistrarea pe site va adauga emailul si numele de cont in sectiunea de cursanti, avand acces gratuit la cursurile gratuite sau alte informatii puse la dispozitie fara plata si capatand acces la celelalte cursuri in urma achizitionarii acestora.

In urmatoarea fereastra va puteti defini contul pe care il veti folosi de acum inainte pentru a va loga pe site si pentru a avea acces la cursuri.

Completati informatiile cat mai corect: Nume, Prenume, adresa de email, nume de utilizator si parola. Dupa ce ati terminat de complectat , dati click pe Inregistrare

Pasul 2 – configurare cont/profil

Dupa inregistrare veti fi redirectionati catre panoul de control al contului dvs. Aici gasiti la orice zi si ora informatii despre activitatea dvs pe site: cursuri la care sunteti inscrisi, comenzi achitate etc. Tot de aici va puteti personaliza contul cu si mai multe informatii, precum o fotografie care va reprezinta, o scurta biografie, adresele profilele sociale (Facebook, Instagram etc)- toate sunt optionale

Pasul 3 – inscrierea la cursuri gratuite

Odata profilul creat, puteti naviga catre pagina Catalog Cursuri pentru a vedea ce cursuri sunt disponibile momentan.Pentru cursurile Gratuite, inscrierea se face dand click pe butonul Participa la curs.

Veti fi redirectionati catre pagina cursului unde veti avea acces la lectiile specifice cursului si le veti putea completa in ce ordine doriti..

Pasul 4 – Achizitionarea de cursuri

Pentru a achizitiona cursuri, incepeti prin a Adauga in cos cursurile dorite.

Veti fi redirectionati catre Cosul dvs de unde puteti fie sa continuati cumparaturile, fie sa finalizati comanda.

Dand click pe Continua cu finalizarea comenzii, se va deschide pagina in care puteti completa detaliile comenzii: Nume, Prenume etc si unde ne puteti transmite note dedicate comenzii dvs daca este cazul.

Alegeti metoda de plata: Plata cu cardul- este singura disponibila momentan

!!!Nu uitati sa cititi si sa fiti de acord cu Politica noastra de confidentialitate!

Click pe butonul Comanda acum si veti fi redirectionati catre pagina finala a comenzii unde veti regasi detaliile de plata si detaliile comenzii dvs.

Plata cu cardul

Pentru a plati cu cardul , alegeti optiunea de plata cu cardul Mobil Pay . Dupa click pe acest buton o sa va apara campurile pe care trebuie sa le complectati pentru a plati cu ajutorul unui card.

Completati datele dvs (nu uitati de nume, prenume, adresa – nr.telefon sau ce date va solicita procesatorul ), apoi dati click pe butonul Plateste . Asteptati cateva secunde pentru ca plata sa se proceseze. In cazul platii cu cardul veti primi acces la curs imediat dupa efectuarea platii.

Ce fac dupa achizitionarea cursului si confirmarea comenzii si a platii?

Dupa achizitionarea cursului, il veti regasi in sectiunea Autentificare cursuri – Panou control- Cursuri inscrise. Aveti acces la el perioada nelimitata. Fiecare curs contine necesarul de materiale si suport vizual pentru realizarea florii alese . Spor la treaba!