fbpx

Cum să confecționezi Flori de hârtie

Cum ne descoperim latura creativă
ianuarie 7, 2021
Mai multe din curs online flori hartie
Cum să obții mai mult de la cursurile online cu flori de hârtie
februarie 14, 2021
Show all

Cum să confecționezi Flori de hârtie

buchet mireasa flori hartie
 

Confectionarea florilor de hârtie nu este doar o ocupatie obișnuită pentru a-ti ocupa câteva ore după-amiaza, poate fi un hobby minunat sau o afacere în sine. Florile de hârtie cu aspect realist au fost în tendințe în ultimul deceniu și par a fi la fel de populare ca acum 10 ani. Artiștii continuă să producă noi tutoriale și cărti în fiecare an, iar conturile de Instagram acumulează urmăriri ale unor oameni îndrăgostiți de aceste opere de artă incredibile realizate pur și simplu din câteva coli de hârtie.

Există ceva intrigant în aceste flori care nu se ofilesc niciodată, iar acest lucru cu siguranță nu este un lucru nou. Culturile chineze au folosit hârtia pentru a modela flori false pentru altarele religioase, de când hârtia a fost inventată cu mai mult de 2000 ani în urmă. Produsele botanice din hârtie au urmat Drumul Mătăsii și au găsit o casă în aproape fiecare cultură de-a lungul istoriei. Forma de artă a florilor de hârtie fost la fel de populară ca broderia în rândul femeilor europene în epoca victoriană, iar Mexicul o folosește în continuare cu preponderentă pentru decorațiile pentru casă și biserică.

Confectionarea florilor de hârtie este un proiect pentru cei cu răbdare, unul fără un cost ridicat de resurse spre deosebire de alte procese creative. Începătorii poate vor face doar câteva flori realiste pe zi la început, dar să te bucuri de acest proces este jumătate din distracție. Florile de hârtie pot fi mai expresive într-un sens creativ sau pot replica natura atât de strâns încât este nevoie de un ochi cu discernământ pentru a le deosebi. Este bine de stiut ca găsirea stilului tău artistic poate fi o provocare când începi. Invăța să ai încredere în instinctul tau. Ține-te de tehnicile și culorile care îți plac și evită-le pe cele care nu îți vorbesc. În momentul în care modelarea sau colorarea unei bucăți de hârtie devine un obicei pentru tine, atunci începi să-ți îți pui amprenta pe opera ta - la propriu și la figurat . Pentru a deprinde această artă poti urma diferite cursuri de initializare sau de specializare in arta florilor de hârtie . Poti accesa cursurile noastre AICI

Carantina ne-a oferit șansa de a încetini și de a observa mai atent lumea din jurul nostru. Crearea florilor din hârtie creponată nu numai că ne va oferi o înțelegere mai profundă a anatomiei naturii, ci poate fi un cadou valoros cuiva pe care îl prețuiesti . De asemenea, este o activitate excelentă pentru ameliorarea stresului și limpezirea minții de anxietățile cotidiene ale vieții.

Dacă îți place articolul ,dă un share pe rețelele de socializare , găsești butoanele în laterală , să răspândim florile si arta !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *