fbpx

Cum să obții mai mult de la cursurile online cu flori de hârtie

buchet mireasa flori hartie
Cum să confecționezi Flori de hârtie
ianuarie 13, 2021
Cum sa restilizezi o vaza pentru flori hartie
Cum să restilizezi o vază
februarie 15, 2021
Show all

Cum să obții mai mult de la cursurile online cu flori de hârtie

Mai multe din curs online flori hartie

Mai multe din curs online flori hartie

 

Pentru floristii de hârtie, conținutul online este un instrument de salvare. Cu doar câteva clicuri, poti împărtăși tehnici, recomandări de unelte și poti trimite si primii încurajări din întreaga lume. Nișa noastră este înfloritoare, deoarece lumea digitală ne conectează. Dar nu toate tutorialele online sunt la fel de utile, după cum probabil ai descoperit.

Dacă efectuezi o căutare rapidă a tutorialelor cu flori de hârtie, vei găsi o gamă largă de rezultate: începător până la expert, carton până la mătase, videoclipuri gratuite sau cursuri plătite. Și după ce găsesti tutoriale cu hârtie creponată, cum te asiguri că este unul bun înainte de a investi mult timp?

Am avut aceleași dificultăți.

Când am început să creez flori de hârtie acum trei ani, am încercat fiecare combinație Google imaginabilă pentru a găsi tehnici, instrumente și tutoriale. Cartonul a dominat, iar singurele care conțineau hârtie creponată pe care le-am putut găsi au fost de la Tina Nguyen de la ABC TV Craft. Videoclipurile ei de pe YouTube m-au învățat atât de multe, dar pentru că nu prezentau cu voce, ci doar muzică, a trebuit să mă opresc și să mă uit de zeci de ori pentru a înțelege tehnicile. Alte opțiuni, nu prea existau pe atunci.

 
 

Din fericire, acum există mai mulți floriști de hârtie decât oricând, dornici să-și împărtășească expertiza online și, cu un pic de cunoștințe, te poți conecta cu videoclipurile și cursurile perfecte pentru tine. Această postare te va ajuta să te simțiți gata să găsești tutoriale digitale și vei învăța cum să profiți la maximum de ele. Vei economisi timp și vei deveni un florist de hârtie mai bun în cele din urmă.

Găsește-ti profesorul potrivit

Pentru a-ti restrânge căutarea de la bun început, iți sugerez să începi cu un educator bun. Găsește pe cineva care să poată preda bine, să iți atragă atenția și să ofere conținut de top, indiferent de floarea pe care o creează.

Dacă ai o carte de flori de hârtie preferată sau ai luat parte la un atelier extraordinar în persoană, caută educatorul online pentru a vedea ce mai oferă. Nu trebuie să reinventezi roata dacă stilul de predare al cuiva funcționează deja pentru tine. Majoritatea educatorilor de flori de hârtie vor avea un site web, un cont Instagram și, eventual, chiar și un canal YouTube.

 
 

O altă cale către găsirea unui educator online este să aprofundezi opera floriștilor tai preferați de flori de hârtie. Ar trebui să urmărești deja lucrările marilor artiști pe social media, atât pentru inspirație, cât și pentru cunoaștere. Acordă atenție persoanelor pe care le etichetează și pe care le urmăresc. Este întotdeauna o bună practică să vă etichetați sursele, iar majoritatea floriștilor de hârtie sunt minunați la creditarea atelierelor sau cursurilor pe care le-au folosit atunci când au creat ceva.

Dacă cineva nu recomandă direct un profesor sau o sursă de tutorial, trimiteți-i un DM și întrebați-l. Lumea florilor de hârtie este foarte prietenoasă. Aș vorbi cu bucurie despre florile de hârtie toată ziua. Dacă cineva m-ar întreba ce profesor aș recomanda pentru o anumită floare sau tehnică, sunt mai mult decât dispus să-l îndrept în direcția corectă.

Citeste recenziile- recomandarile cursurilor digitale

O mulțime de conținut de hârtie creponată este gratuit pentru oricine, dar multe tutoriale sunt disponibile numai prin cursuri online pe platforme precum Teachable și CreativeLive sau pe site-uri personale. În calitate de educator online, știu cât de multă muncă merge în predare, așa că sunt o mare adeptă în a-mi plăti proprii profesori pentru cunoștințele lor.

Acestea fiind spuse, înțeleg și ezitarea de a cheltui bani, mai ales dacă ești începător. Există deja multe costuri pe care a trebuit să le plătești în acest moment. De unde știi dacă cursul va merita banii?

 
 

Din nou, trebuie să faci ceva!

După ce ai găsit un curs care te interesează, caută postări pe rețelele sociale de la studenți care au participat la curs. Este posibil ca profesorul să fi fost etichetat în postarea lor sau să folosească un anumit hashtag. Acest lucru poate dura ceva timp, dar va merita. Compara fotografiile lucrării elevului cu cele ale profesorului. Sperăm că elevul a scris deja ceva despre curs, dar poți să studiezi și să ceri o recenzie sinceră.

Poți, de asemenea, în lumea florilor de hârtie să găsești alții care au urmat un curs. Iți recomand cu tărie să te alături comunității noastre de pe Facebook pentru a face legături cu alți floriști de hârtie. Prieteniile din grup nu numai că îți vor înveseli viața, dar îți vor oferi feedback sincer cu privire la care cursuri online merită banii. Utilizează funcția de căutare din grupul Facebook pentru a găsi postări care discută deja cursuri online și alăturate conversației!

Sfaturi pentru utilizarea cursurilor

Acum că ai făcut cercetări pentru a găsi educatorul potrivit și ai citit recenziile, dorești să profiți la maximum de cursul pe care l-ai ales. Trucul este să te pregătești pentru succes chiar înainte de a începe.

O clasă sau un curs bun te va ajuta să parcurgi toți pașii necesari pentru realizarea efectivă a florii, dar simplul clic pe redare pe videoclip nu iți va oferi cea mai bună experiență. Trebuie să te pregătești pentru utilizarea cursului.

Gândește-te în acest fel. Un jucător de fotbal nu joacă un joc fără crampoane sau fără încălzire. Ai nevoie de instrumentele și pregătirea necesare pentru a te asigura că floarea ta de hârtie va fi realizată cât mai bine posibil.

 
 

Iată cele mai bune sfaturi ale mele:

Aduna toate materialele. Înainte de a începe, arunca o privire pe lista materialelor și asigurate că ai tot ce este necesar. Nu dorești să treci de jumătatea drumului doar pentru a descoperi că ai nevoie de o anumită hârtie care este epuizată și care va dura săptămâni pentru a fi expediată. Până când vei relua din nou proiectul, va trebui să examinezi o mulțime de materiale pentru a-ti reaminti ce făceai.

Citește sau urmărește întregul curs. Fără a face nimic, familiariza-te cu procesul de la început până la sfârșit. Din nou, nu dorești să te confrunți cu o surpriză care iți va împiedica progresul.

Notează-ti întrebările. În timp ce examinezi întregul curs, ține la îndemână un caiet pentru a nota - orice dorești să urmărești din nou, tehnici specifice care par complicate și lucruri pe care nu le înțelegi. Este în regulă dacă ai întrebări. Am un caiet care este pentru ochii mei doar unde pot scrie problemele pe care le întâmpin și îmi amintesc întrebările la care trebuie să-mi răspund. Chiar și floriștii experți în hârtie vor întâlni lucruri pe care nu le înțeleg, așa că nu te simțiți descurajat.

Întreba-ți educatorul. Nu ezita să contactezi profesorul cu întrebările tale. Pentru asta sunt acolo! Îmi place să-mi ajut elevii. Nu numai că este foarte satisfăcător să ajut să înflorească un alt florist de hârtie, dar mă face să fiu un educator mai bun, deoarece pot identifica zone de confuzie în tutorialele mele. Orice profesor care se respectă va fi foarte recunoscător să răspundă la întrebări și să-și îmbunătățească propria predare în același timp.

Reluați și recitiți. Parcurge repetat acele părți dificile până când înțelegi pe deplin procesul. Cel mai bun lucru despre videoclipuri este că le poți opri și revedea anumite etape de câte ori dorești! Odată ce te simțiți confortabil cu pașii, poți începe să faci floarea. Nu ezita să te întorci și să reurmărești orice ai nevoie. Ia-ți timp și distrează-te!

Distribuie pe rețelele sociale. Etichetează-ți educatorul sau cursul și informează-i pe adepții tăi unde ai învățat cum să faci această floare de hârtie. Acest lucru îi va ajuta pe alți floriști de hârtie să găsească conținut educațional excelent, plus că iți oferă o modalitate ușoară de a privi înapoi și de a vedea cum s-a îmbunătățit munca ta în timp. Îmi place să derulez prin pagina Instagram a unui florist de hârtie și să arunc o privire rapidă prin călătoria lor cu flori de hârtie.

Nu aș fi reușit niciodată atât de mult ca artist și educator de flori de hârtie, dacă nu ar fi fost videoclipurile, cursurile și tutorialele online uimitoare pe care le-am întâlnit de-a lungul anilor. Voi fi pentru totdeauna recunoscător incredibililor floriști de hârtie și prietenilor care m-au ajutat în drum.

Nu trebuie să mergi singur și, atunci când găsești educația potrivită pentru tine, munca ta se va îmbunătăți cu pași repezi. Am văzut cum se întâmplă acest lucru de multe, multe ori. Găsește profesorul potrivit, fă cercetări despre cursurile online și pregătește-te pentru succes.

Pentru a începe cu tutoriale online cu flori pe hârtie, iți recomand să cauți prin cursurile disponibile la CursFloriHartie. Există câte ceva pentru toată lumea, variind de la trandafiri clasici de grădină până la bujori gigantici , de la cursuri gratuite la cele plătite.

Aruncă AICI o privire pentru a găsi tutorialul potrivit pentru florile tale de hârtie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *