Flori de hârtie care artă fabulos tot anul

david austen din hartie creponata
Curs online trandafir David Austen din hartie creponata
august 12, 2020
curs butterfly ranunculus flori hartie
Ranunculus butterfly -sau cum faci hartia sa zboare
august 23, 2020
Show all

Flori de hârtie care artă fabulos tot anul

aranjament flori hartie papetalia

      Nu este niciun secret faptul că toată lumea adoră florile proaspete, dar în ultimii ani, florile artificiale au castigat teren si au devenit un adevarat trend.

De fapt, în aceste zile, toată lumea, de la decoratori până la blogerii de design, îmbrățișează flori artificiale în proiectele lor, la evenimentele lor și pe social media. Și dintr-un motiv minunat! Nu numai că sunt mai putin costisitoare decât florile proaspete, dar, în mod evident, vor dura mult mai mult și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ofilirea lor nici in cea mai caldă petrecere de vară.

Da, florile de hârtie realizate manual oferă unul dintre cele mai bune moduri de a realiza acel aspect căutat de flori proaspete, fără niciun fel de întreținere. Dar în loc să cumpărați flori artificiale - care pot fi la fel de costisitoare (sau chiar mai mult uneori) decât florile proaspete - luați în considerare să vă creați propriile flori de hârtie DIY din hârtie cartonată, hârtie creponată și chiar articole de uz casnic , cum ar fi filtre de cafea și farfurii de hârtie. De la aranjamente frumoase de flori pentru la înfrumusețarea casei tale până la coroane de flori capricioase pentru a fi purtate la ocazii speciale, singura limită la ceea ce poți crea este imaginația ta, deoarece poți face toate tipurile de flori în diferite dimensiuni.

Pentru a începe,  gasiti  AICI  tutoriale simple si gratuite pentru flori de hârtie sau  AICI  cursuri detaliate pas cu pas pentru obtinerea unor flori minunate .

Orice ati alege va doresc SPOR LA FLORICIT !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *